Tanúsítványok

TWINMED KFT. MINŐSÉG-, KÖRNYEZET- és MUNKABIZTONSÁGI POLITIKÁJA

A Twinmed Kft célkitűzése olyan nagy tudású, megbízhatóan működő high-tech műszerek és eszközök értékesítése, melyek a betegellátás legmagasabb szintjét képviselik és a betegek biztonságát szolgálják.

Célunk olyan terápiás, gyógyító lehetőségek megteremtése melyek azelőtt csak külföldön voltak elérhetők a magyar betegek számára.

Társaságunk minőségi termékeket forgalmaz és törekszik partnereink igényeinek és elvárásainak magas szintű kielégítésére.

Ennek érdekében olyan hatékony integrált irányítási rendszert vezettünk be és működtetünk, amely garantálja az általunk forgalmazott termékek és szolgáltatásaink állandó, kifogástalan minőségét, folyamatos fejlesztését, vevőink megelégedettségét. Szolgáltatásaink alapkövetelménye a megfelelő minőségű, jogszerűen forgalmazott, szakszerűen bizonylatolt, tárolt és a szükséges lejárati idő-tartalékkal rendelkező termékek kiszolgálása, kiszállítása.

Ennek fontos eszköze az ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 és az ISO 45001:2018 szabvány követelményeinek megfelelő integrált irányítási rendszer működtetése és tanúsított státuszának fenntartása. Célunk, hogy bizalmat ébresszünk, és garanciát nyújtsunk partnereink számára és megfeleljünk a jogszabályokban, valamint egyéb előírásokban foglalt követelményeknek.

A Twinmed Kft. teljesítménye nagymértékben függ a forgalmazott termékek beszállítóinak, és a kiemelt alvállalkozók teljesítményétől. Együttműködésünk során a minőséget és a megbízhatóságot alapvető beszállítói/alvállalkozói követelménynek tekintjük.

Olyan eljárásokat alkalmazunk, melyekkel csökkentjük a hulladékképződést és az energiafelhasználást, figyelembe veszünk minden munkahelyen jelenlévő környezeti, munka- és egészségvédelmi tényezőt. Azonosítjuk a negatív minőségi, környezeti, munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági hatásokat és megteszünk mindent azok folyamatos kiküszöbölése, csökkentése érdekében. Törekszünk arra, hogy elkerüljük a munkabaleseteket, munkatársaink egészségkárosodását. Előnyben részesítjük a környezetre, egészségre kevésbé ártalmas anyagok alkalmazását.

A partnerek, beszállítók tevékenységéből eredő környezeti hatásokat ellenőrizzük, elemezzük és folyamatosan javítjuk.

Integrált minőség-politikánkat és valamennyi kapcsolódó tevékenységünket megismertetjük dolgozóinkkal és üzleti partnereinkkel, törekszünk a közösség megbecsülésére, a minőségi, környezeti és munkahelyi, egészségvédelmi és biztonsági elkötelezettségünkkel kapcsolatban is

Céljaink elérése érdekében a vezetés minden szinten támogatja és megköveteli a folyamatos képzést és önképzést. Elvárjuk, hogy minden alkalmazott személyes tudásával és felelősségével járuljon hozzá a cég sikeréhez. Ehhez megfelelő munkakörnyezetet és munkahelyi légkört biztosítunk, melyet folyamatosan fejlesztünk.

 

A tanúsítvány letöltéséhez (Magyar és Angol nyelven) kattintson az alábbi képek valamelyikére.