Társadalmi szerepvállalás

A Twinmed Orvosi Rendszerek Kft. megalakulása óta fontosnak tartja, hogy a tevékenységével összefüggően a társadalmi szervezetek és a kultúra támogatójaként is megjelenjen.

Társadalmi szervezetek

2012 óta, diabetológiai üzletágunk létrehozásától kezdve Arany fokozatú támogatója vagyunk a Magyar Diabetes Társaságnak (MDT).

2012 óta, diabetológiai üzletágunk létrehozásától kezdve kiemelt támogatója vagyunk a Magyar Cukorbetegek Országos Szövetségének (MACOSZ).

Az ország több pontján kerülnek nyaranta megrendezésre cukorbeteg táborok diabéteszes gyermekeknek. Cégünk számos alapítványt, egyesületet támogat annak érdekében, hogy az 1-es típusú diabéteszes gyermekek megismerjék sorstársaikat, könnyebben elfogadják betegségüket és közben felhőtlenül játszhassanak, szórakozhassanak. Támogatásunk célja, hogy diabétesszel is lehessen színes az élet.*

A diabéteszes gyermekek számára is különösen fontos a rendszeres mozgás. Ennek érdekében rendszeresen támogatjuk a diabétesz világnaphoz kapcsolódóan a Sportos Cukorbetegek Egyesülete (SCE) által megrendezésre kerülő 1-es típusú diabéteszesek találkozóját és 24 órás röplabdázást. *

Kultúra

Dr. Károlyi Hortenzia belgyógyász-diabetológus főorvos első verseskötete „Smaragdzöld versek” címen jelent meg. Döme Zsolt zeneszerzővel együttműködve létrehozták a Smaragdzöld szerelem című verskoncertet, és a produkcióban néhány értékes és érdekes percet szentelnek a cukorbetegség ügyének is. Cégünk örömmel vállalta el a szerzők felkérését, hogy a produkció egyik főtámogatója legyen.